Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Tetejére

Kiállítások

02

máj
2016

Kategória: Kiállítások
Kicsit mesélek

Szerző: Szabó Kertépítő Kft.

Amikor egy álom életre kel

02, máj 2016 | Kategória: Kiállítások, Kicsit mesélek | Szerző: Szabó Kertépítő Kft.

Kaptunk nemrég két képet. Egyikük egy nemrég épített kemence fotója, a másik az első kemencében sült ételé…

Csevegtünk kicsit Hohl Lászlóval, a kert tulajdonosával. Kiderült ő még nem látta ezt a történetet a blogban. Úgy gondoltam itt az ideje meglepni, ha már volt olyan kedves és elküldte a képeket miután elkészült a kertje.

Előzmények:

Évekkel ezelőtt egy kertépítő versenyre megterveztük és megépítettük a „Művész búvóhelye” fantázianevű versenykertünket:

Kevés annyira kellemes meglepetés ér egy tervezőt, mint mikor megtudja: terve sikeres, hiszen kézzel fogható valósággá vált. Ez történt. Egy képsorozat érkezett hozzánk a napokban. Küldőjét annyira inspirálta ez a kert, hogy a kiállítási prospektusunkban lévő alaprajz alapján végül megépítette:

Elmondta, azért is szeretné velünk megosztani, mert a terv cégünk szellemi tulajdona, a szerzői jogok szempontjából is szeretne velünk megegyezni. A küldővel megegyeztünk a képek nyilvános megosztásában, cserébe az örömért amit okozott.

Kaptunk képeket a nap minden szakából, még éjszakait is. Szabó László – a Szabó Kertépítő Kft. kertálmodó tervezője nagy örömmel fogadta a küldeményt. Ezek egy részét megosztjuk veletek, milyen lett a művész búvóhelye az életben:

Az elkészült kertet mi gyönyörűnek látjuk.
Kíváncsian várjuk véleményeteket!