Kiállítások

Először néhány szívünknek különösen kedves kiállítási emléket szeretnénk megmutatni. Később is részt vettünk kiállításokon, de ezek voltak a hazai lehetőségek révén az első lépéseink a hazai kertversenyeken. Majd bemutatunk egy pár külföldi külföldi kiálltást is.  

Orchidea kiállítás 2012

Ezen a kiállításon elnyertük a „Kiállítás legszebb kertje” elismerést.

részletek

Kertépítő Verseny 2011

Erre a versenyre egy szokatlan koncepcióval készültünk. Haszonkerti növényekből építettük meg a díszkertet. Ez a koncepció a látogatóknak is nagyon tetszett. Élőben – részben ez elv alapján – elkészült egy haszonkert / díszkert / gyermekkert kombináció, egy családnak a későbbiekben, mely teljes egészében díszkert összhatású.

részletek

Első Magyar Kertépítő Verseny

Sokat vártunk egy olyan eseményre ahol a kertészeti szakma igazán megmutathatja a nagyközönségnek mit tud, milyen csodákra képes. A kertről, mint élményről, 23 elképzelést láthattak az érdeklődők a kiállítás ideje alatt.

részletek

Hortus Hungaricus 2008

2008-ban először állított ki kiállításokon a MAKEOSZ (Magyar Kertépítők és Fenntartók Országos Szövetsége) megmutatva ezzel, hogy Magyarországon is van igényes kertépítés, mely méltán tarthat igényt figyelemre, a kertet szerető nagyközönségtől.

részletek

Chelsea Flower Show

A nagyszabású kiállítást több mint 85 éve rendezik meg, így a világ legrégebbi, és legrangosabb kertépítészeti kiállítása. Látogatói a világ minden részéről érkeznek. Jelentőségét az is jelzi, hogy minden évben az angol királynő nyitja meg.

részletek

Tulln

2008 szeptember elején az ausztriai Tulln-ban rendeztek kertészeti kiállítást, ahol a legmegragadóbb a modern virágkötészeti kiállítás volt. Nem győztük csodálni a színvonalas bemutató kerteket emellett.

részletek

Köln – GAFA

2008-ban az Oase Kft meghívására, – melynek ez úton is szeretnénk köszönetet mondani – Kölnben a GAFA kiállításon vehetett részt ügyvezetőnk.

részletek